آیا جلب به دادرسی و کیفرخواست ابلاغ میشوند یا خیر؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۷۸ #23137417

باعرض سلام
یک پیامک دریافت کردم که در فلان شعبه دادسرا قرار نهایی صادر شد
روند پرونده را که خواندم نوشته قرار جلب دادرسی و کیفرخواست صادر شد

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قرارجلب ابلاغ نمی شود.

جلب به دادرسی و صدور کیفرخواست به معنای ختم مرحله تحقیقات مقدماتی و نظر به مجرمیت متهم در این مرحله رسیدگی است که با ارجاع کامل پرونده به دادگاه جهت اتخاذ تصمیم همراه است و دادگاه مرجع جدید برای ابلاغ جهت حضور متهمین و شکات و دادستان و شهود جهت صدور حکم است لذا قرار جلب به دادرسی و صدور کیفرخواست ابلاغ نمی گردند.

درود
خیر پس از صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست بدون ابلاغ به دادگاه ارسال میگردد .

"با سلام"
قرار جلب ابلاغ نمیشود و به دادگاه ارجاع میگردد

سلام
قرار جالب به دادرسی ابلاغ نمی شود

باسلام
جلب به دادرسی یعنی طبق تحقیقات صورت گرفته مجرمیت متهم محرز میباشد و برای صدور حکم پرونده به دادگاه ارسال میشود

سلام
یعنی زمانی کیفرخواست صادر میشود که شخص را مجرم تشخیص داده اند و از این طریق از طریق شعبه بازپرسی پرونده به دادگاه ارجاع داده می شود