صیغه محرمیت قانونا به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۶ #23134583

سلام وقت بخیر.من دختری هستم که پدرمادرم طلاق گرفتن . مادرم اجازه ازدواج من رو کتبی و‌در دادگاه ،موقع جدایی از پدرم گرفت که موقع ازدواجم نیاز به اجازه ایشان نباشد( بنا به دلایلی) .الان می‌خوام ازدواج کنم.ایا با این پیش فرض ک حق ازدواج بنده با مادرم هست قانونا و کتبا ،حال خواندن صیغه محرمیت یا عقد بنده باهمسر آینده ام با فقط اجازه مادرم صحیح هست شرعا؟ایا نیاز به اجازه برادر یا...هم هست یا اینجا اجازه مادر همان حکم اجازه پدر را دارد؟ممنون میشم زود تر پاسخ بدید ممنون

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجازه مادرتان کافی است و اجازه کسی را نمی خواهید

باسلام ، دختر در صورت باکره بودن برای ازدواج نیازمند اذن پدر و در صورت نبود او جد پدری است نه هیچ فرد دیگری
در صورتی که مادرتان از پدرتان در این خصوص وکالت نامه دارد می توانید اقدام نمایید

سلام برای ازدواج دختر فقط اجازه پدر لازم می باشد