اطاله های ناحق دادرسی چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #23117297

سلام
گفته بودی که با فاکتور و پرینت میتوان برای استرداد جهیزیه اقدام کرد حدود سه ماه هست برای استرداد جهیزیه دادخواست دادم تا بعد سه ماه نوبت دادگاه دادن و وکیل تمامی فاکتورها و پرینت ها رو ارائه داد اما قاضی حتی بهشون نگاه هم نکرد شروع کرد به پرسیدن سوالاتی که از لحاظ قانونی ربطی به استرداد جهیزیه نداره، ابتدا پرسید برای چی میخوای جهیزیتو ببری بعد وکیل جواب داد که قصد جدایی دارن قاضی پرسید تو درخواست طلاق دادی یا شوهرت گفتم هنوز هیچکدوم چون ایشون قفل در رو عوض کرده و مقداری از وسایلم رو از خونه برداشته و تهدید به تخریب کرده میخوام ببرمشون خلاصه قاضی با کلی بهانه های واهی گفت فاکتور و پرینت سندیت نداره جلسه ی بعدی با شاهد بیایید خلاصه چون شوهرمم در دادگاه حاضر نشده بود و قاضی هم انگار این همه جهیزیه که برای منن براش مایه ی تعجب بود و انگار تا حالا جهیزیه ی کامل ندیده و براش مبهم بود خلاصه من هم در اخر بهش گفتم اگه به وسایل خسارت وارد کرد کی مسئوله بهم گفت خودت مسئولی،یعنی به نظرتون واکنش های قاضی طبیعی بود؟ اگه وسایلمو خراب کرد نمیتونم کاری کنم؟
ایا شهادت پدر و مادرمم برای جهیزیه قبوله؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با سپاس و خسارت احتمالی میتوانید از تامین خواسته استفاده نموده و جهیزیه را منتقل نمایید ضمنا در خصوص نحوه عملکرد قاضی نیز می توانید با رئیس مجتمع صحبت نموده اعتراض خویش را اعلام نمایید

سلام و درود
باید ابتدا جهیزیه را میبردید در اجرای قرار تامین خواسته
احتمال آسیب به وسایل هست که میتونید شکایت کنید ولی دردسر زیاد دارد.