چگونه میتوانم حق و حقوقم را از شرکت بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۶۰ #23107557

سلام

من یکسال در شرکتی کار کردم که هم بیمه و حقوقم رو کامل پرداخت کردن، قراردادم اول اردیبهشت تموم شده که هی به دلیل کمبود وقت قرارداد نبستن و بیمه نکردن و سنوات و عیدی سال گذشته رو هم پرداخت نکردند.

میخوام از این شرکت بیام بیرون ولی چون قرارداد ندارم و حقوق این چند ماه رو پرداخت نکردن چه کار کنم؟؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرارداد کار اعم از کتبی و شفاعی است میتوانید رابطه مارگری و کارفرمایی را به استناد پرینت های واریزی اثبات نمایید

به اداره کار محل کارگاه مراجعه و حقوق معوقه و سایر حقوق قانونی خود را مطالبه کنید
اگر چند ماه که حقوق دریافت نکرده اید بیمه بوده اید به سابقه بیمه برای اثبات مدت کار استناد کنید اگر بیمه نیستید به بازرس تامین اجتماعی مراجعه کرده درخواست بازرسی کنید بازرس با مراجعه به کارگاه حضور شنا را صورت جلسه میکند می توانید از این گزارش برای اثبات رابطه کاری و برقراری سابقه بیمه اقدام کنید

تاروزی که کارکردین‌مستحق حقوق وبیمه هستید . یعنی بابت این چندماه به اداره کار مراحعه و طرح شکایت کنید.‌نداشتن قراردادتاثیری ندارد

با سلام

با توجه به ماده ۷ قانون کار قرارداد شفاهی از نظر قانون کار معتبر می باشد و اثبات بیش از حداقل حقوق به عهده کارگر است و پرینت حساب یکی از دلایل می باشد.
به اداره کار منطقه خود مراجعه و علیه کارفرما اقامه دعوا نمائید. هیات های تشخیص و حل اختلاف موظف به اجبار کارفرما به پرداخت حق بیمه های معوقه و پرداخت مزایای پرداخت نشده می باشد.

باید نسبت به طرح دادخواست در هیات تشخیص اداره کار مربوطه اقدام کنید.