شکایت بر مبنای پیام تلگرامی، چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۷ #23082141

اگر زوج، از پیامهای تلگرامی همسرش با یک مرد، اسکرین شات داشته باشه یا اون پیامها رو از خط زوجه برای خودش فوروارد کرده باشه،
۱) آیا میتونه بر مبنای اونها، شکایت کنه؟
۲) عنوان چنین شکایاتی چیه؟
۳) آیا مورد قبول دادگاهه؟ بدون شاهد و سایر ادله؟
۴) در صورت اثبات، جزاش چیه؟ زوج چه استفاده ای میتونه از برنده شدن در این دعوا بکنه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای رابطه نامشروع و اثبات آن بعنوان قراین میتونه ولی برای دفاع در دادگاه لازمه برخی موارد را بیشتر توضیح بدهی

سلام
در این خصوص باید ارسال پیام ها از طرف مشتکی ثابت شود.

بایستی ابتدا شکایت نماید و برای اثبات به مدارکی که دارد استناد نماید در صورت اثبات رابطه نامشروع شلاق برایشان دارد

سلام
عنوان اتهام رابطه نامشروع است اما با اسکرین شات اثبات نمیشود و باید دلایلی مانند شهود یا فیلم وجود داشته باشد

با سلام
بله میتواند با شکایت از طریق دادسرا عنوان رابطه نامشروع و ارجاع به پلیس فتا
اما اثبات ان سخت است و صرف همین نمیپذیرند مگر عکسی چیزی باشد
مجازات شلاق تا ۹۹ ضربه

سلام دوست گرامی
اگر منظورتان رابطه نامشروع و اثبات آن است بله می تواند از این پیامک ها برای اثبات آن کمک بگیرد ولی النهایه صحبت شما نزد قاضی و اعتراف و نحوه تعاملتان بسیار مهم است

شکایت میتواند ، امامهم اثبات آن است