رای صادره ظرف چند روز قابل اعتراض و تجدید نظر میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #23069747

سلام برای پرونده ما رای دادگاه اومده و نوشته ظرف مدت بیست روز قابل اعتراض میباشد و تاریخ تنظیم ۲۴/۱۲/۹۸ میباشد. والان تقریبا دوازده روزه که به دست مارسیده.آیا وقت اعتراض بیست روز کاری هست و این ایام تعطیلات حساب میشه یا نه؟ و کی پرونده به اجرای احکام میره؟ چون ما اعتراض نداریم و از کجا بدونیم متشاکی اعتراض داشته یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
روز تعطیل زمانی محاسبه نمیشود که در فرجه آخرین روز مهلت اعتراض باشد و بخاطر تعطیل بودن به روز بعد تعطیل موکول میشود.
مهلت برای طرفین متفاوت است احتمالا طرف شما دیرتر از شما اقدام به رویت سامانه ثنا کرده باشد یا زودتر.
اگر ایشان اعتراض داده باشند معمولا در سامانه ثنا ثبت و برای شما پیامک خواهد آمد. در غیر اینصورت بعد از گذشت بیست روز فرصت میتوانید حضوری به شعبه صادر کننده رای مراجعه کنید.

اگر طرف مقابل به رای اعتراض کند دفتر دادگاه بدوی پرونده را به دادگاه تجدیدنظر ارسال می کند و مراتب از طریق ثنا ابلاغ خواهدشد
ولی اگر طرفین اعتراض نکنند پرونده پس از اتمام مهلت اعتراض به اجرای احکام ارسال می شود .