میتواند سهم ۱ از ۶ مادرش را از قسمت پدری من بردارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #23059974

سلام زمینی مربوط به عمه و پدر من میباشد پدر من فوت شده برای زمین فوق سند مشاع گرفته شد یکی برای عمه ۴ تا برای ما که که که وراث پدر بودیم ولی همه این ۵ سند فعلا مشاع هست سوالم این است که عمه ما میتواند سهم ۱ از ۶ مادرش را از قسمت پدری من بردارد یا نه دیگر چون سند صادر شده نمیتوان شکایت کند ممنونم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به شراکت پدر و عمه شما و اتکای این شراکت به اسناد رسمی ، سهمی برای مادر بزرگ و ..... متصور نیست مگر آنکه مادر بزرگ پس از پدر فوت کرده باشد که در این صورت سهم الارث یک ششم وی از سهام پدرتان توسط ورثه قانونی قابل مطالبه خواهد بود .

سلام، دوست عزیز سوال شما مبهم است؟، اگر منظورتان زمین مشاعی است وزمی نغیر قابل تفکیک وافراز باشد طبق قانون ارث ان میزان سهم الارثی که به عمه شما تعلق می گیرد و اگر شما یا عمه تان از حدود اربعه عودل نموده باشید ودر حق دیگری اجحاف شده باشد ولو که سند هم صادر شده باشد بله میشود تقاضای ابطال سند رسمی را داد
پس سوال را روشن تر بیان کنید بنده کلی جواب دادم چون متوجه سوالتان نشدم