اعسار مجدد مانع جلب میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۷۹۹ #23056200

سلام
برای محکومیت مالی چک درخواست اعسار دادم اما در جلسه رسیدگی یکی از شهودم نیومد و درخواستم رد شد ایا با درخواست اعسار جدید میتونم جلوی جلب رو بگیرم؟
ممنون از کمکتون

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز اگر از زمان صدور اجراییه یک ماه بیشتر گذشته باشد جلب را درصورتی می توانید متوقف کنید که حکم قطعی اعسار صادر شده باشد ضمنا شما می توانید مجددا به استناد گواهی شهود در خواست اعسار بدهید

می توانید مجددا با استناد به شهود شاهد در خواست اعسار بدهید

سلام
چنانچه اعسار شما رد شود اعسار مجدد مانع جلب نیست.

با سلام اگر از زمان صدور اجراییه یک ماه بیشتر گذشته باشد در صورتی میتوانید جلب را متوقف کنید که حکم قطعی اعسار صادر شده باشد یا اینکه دستور آن را از دادگاه رسیدگی کننده به اعسار بگیرید