چطور میتونم از همسرم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۱ #23038149

سلام،
همسرم به من خیانت کردن و مدرک معتبری ازشون ندارم فقط عکس و چت هست که داشتن رابطه نامشروع رو اثبات نمیکنه، و ایشون اردیبهشت ماه تومور مغزی داشتن و عمل کردن،راضی به طلاق نیستن و تهدید به خودکشی کردن، خانومی که با همسرم در ارتباط بودن الان صیغه هستن،اگر از طریق وکیل درخواست مهریه کنم و اموالشون توقیف بشه و شکایتنامه ای علیه همسرم و اون خانوم تنظیم بشه میتونم جدا بشم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با نظر آقای ابراهیمی موافقم.

اگر بتوانید ازدواج همسرتان با آن خانم را ثابت کنید میتوانید طلاق بگیرید

سلام
در بند۱۲ عقدنامه شرط شده است: «زوج همسر دیگری بدون رضایت زوجه اختیار کند ... و اثبات صیغه آن، می توانید به دادگاه مراجعه کنید و با استفاده از این بند طلاق بگیرد

سلام
اگر نفقه پرداخت نمی کنند دادخواست مطالبه بدهید بعد از آن تقاضای طلاق کنید.

بله میتونید از طریق اهرم فشار مهریه استفاده کنید و برای طلاق توافقی ترغیبشون کنید. اگر ازدواجش هم ثابت بشه ممکنه از باب عسروحرج بتونید تقاضای طلاق بدید، نفقه هم در این زمینه تاثیر داره