تغییر نام خانوادگی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۷ #23037441

با سلام
من بنا به دلیل شخصی نام خانوادگی خود را تغییر دادم
آیا امکان تغییر نام خانوادگی برای بار دوم به اون نام خانوادگی اولی خود را دارم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تغیر نام خانوادگی فقط برای یک بار مجاز می باشد

بادرودوسلام چنین اقدامی امکان پذیر نمی باشد.

با سلام
تغییر نام خانوادگی در شرایط خاص فقط برای یک بار امکان پذیر است و در فرض سوال برای بار دوم این امکان وجود نخواهد داشت

با سلام،خیر موافقت نمیشود.

هرایرانی تنهایکبار حق تغییرنام خانوادگی خودرادارد وزمانی که تغییرنام خانوادگی تعویض شددیگرامکان بازگشت یاتعویض مجددراندارد

خیر چنین امری ممکن نمی باشد

سلام
خیر شما فقط یک بار حق تغییر داشتید و تغییر دادید