آیا امکان رفع توقیف خودرو تا تعیین تکلیف ورسیدگی به پرونده عدم تمکین از دادگاه با هرتعهد وثیقه ای جهت کسب و کار امکان تجدید نظر خواهی میباشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۱۴۵ #22996808

با سلام زوجه از طریق اداره ثبت اسناد جهت مهریه حساب‌های بانکی مسدود و مبلغ ۵۰ ملیون انتقال به حساب زوجه،، دستور موقت از دادگاه نسبت به مستنیاد دین دادم که خودرو یک ماه بعد از صدور اجرائیه جهت کسب و معاش و ثبت نام در اسنپ کرده‌ام اما دو روز بعد خودرو به پارکینگ انتقال داده شده با توجه به اینکه از نظر قانونی مالک خودرو نیستم وتعویض پلاک با توجه به اینکه یکماه از صدور اجرائیه گذشته بود و حسابهای من مسدود شده بود قاضی رد درخواست اینجانب را د، کرد ولیکن امکان تجدید نظر خواهی در دادگاهی عمومی استان را دارد، با توجه به اینکه پایه یک رانندگی من بعلت معافیت پزشکی طبق بند ۳۱ از ناحیه تنبلی چشم چپ تمدید اعتبار نشده ولیکن ‌شغلی ندارم آیا امکان رفع توقیف خودرو تا تعیین تکلیف ورسیدگی به پرونده عدم تمکین از دادگاه با هرتعهد وثیقه ای جهت کسب و کار وعدم نقل و انتقال خودرو امکان تجدید نظر خواهی میباشد باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودرو جز مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است.

با درود
اگر مالک ملاک و سند خودرو نیستید ،مالک آن میتواند اعتراض و رفع توقیف خودرو را نماید،برای اجرا محرز شده است که خودرو وسیله معاش شما نبوده لذا میتوانید مستنداتی در این زمینه فراهم کنید،توجه داشته باشید یکی از دو راه را باید انجام دهید

با سلام؛ فقط در صورتی که ثابت کنید جزء مستثنیات دین است قابل رفع می باشد

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

اگر خودرو تنها وسیله امرار معاش شما باشد امکان رفع توقیف است

سلام و درود
خودرو جزو مستثنیات دین نیست لذا قابل توقیف است
مگر انکه اثبات نمایید تنها راه امرار معاش شماست

اینکه فرمودید مالک نیستید اگر منظورتان این است که شخص ثالثی مالک آن است، اصلا قابل توقیف به سبب پرونده شما نیست چرا که شما مالکیتی در ان ندارید
موفق و موید باشید

اگر خودرو تنها وسیله امرار معاش شما باشد از مستثنیات دین تلقی شده و قابل توقیف نیست.