الزام به تنظیم سند رسمی در صورتیکه در مبایعه نامه روزی 50 هزار تومان خسارت تعیین شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۹۷ #22992389

با سلام و وقت بخیر خدمت شما مشاورین محترم من ١٦ بهمن يه ملك خريدم قرار محضر براي سند ١٧ اسفند گذاشتيم كه روز جمعه بود با فروشنده هماهنگ كرديم كه ١٨ اسفند در محضر حضور پيدا كنيم روز شنبه صبح فروشنده با محضر هماهنگ كردن كه ساعت ١:٣٠ محضر باشيم ،بقيه پول باقي مانده رو هم من تو ٢ تا كارت داشتم كه فروشنده گفتن دستگاه پز ميارن جهت انتقال باقي مبلغ طبق توافقي كه در مبايعه نامه ذكر كرديم فروشنده موظف است پايان كار به روز شهرداري و آب و فاضلاب و دارايي را تا روز محضر كاملا تسويه كند اما به تعهدات خود عمل نكرده و روز محضر ما متوجه شديم ملك يك انشعاب فاضلاب بدهكار ميباشد و يك رسيد از كارمند اداره آبو فاضلاب گرفتم كه اين ملك بدهكار است و اما فروشنده زير بار نميره ميگه خودت بايد اين هزينه رو بدي و براي پايان كار ميگه من كاري نميكنم خلافي رو خراب كنيد كه ما اون روز به اين دليل حاضر نشديم سند بزنيم تا مداركش كامل بشه از محضر بيرون اومديم تا فرداش روز يكشنبه دوباره رفتيم محضر و از محضر دار درخواست دريافت نامه إعلام حضور كرديم ولي گفت من چيزي به عنوان إعلام حضورنميدم ٢-٣ روز بعد هم به محضر مراجعه كرديم أما محضر دار با ما همكاري نكردن من يك هفته بعد أز روز محضر درخواست تنظيم سند دادم كه تازه تعين شعبه شده برج ٦ روز دادگاهي اعلام شده طبق توافق در مبايعه نامه بابت هر روز دير كرد ٥٠ هزار تومان جريمه إعلام كرديم مخواستم بدونم من گواهي إعلام حضور ندارم برام چه مشكلي  پيش مياد ضمن اينكه ظاهرا فروشنده عدم حضور من رو گرفته و ادعا داره كه من پولم آماده نبوده و در محضر حضور پيدا نكردم
متاسفانه من پولم تو كارت بوده ممنون ميشم راهنماييم كنيد چه كاري بايد بكنم؟
و رأي به نفع كي صادر ميشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز اول اظهارنامه بفرسید براش وبعد دادخواست الزام به تنظیم سند که تنظیم میکنید حتما استعلام از دستگاهای ذیربط رو از دادگاه بخواهید

با سلام مشکلات عنوان شده را در قالب اظهارنامه به ایشان اطلاع و تقاضای رفع ان را بنمایید در خصوص اماده بودن وجه باقیمانده هم موضوع رو از طریق ارسال اظهار نامه عنوان نمایید

سلام اگر در متن قرارداد شرط شده که حتما باید گواهی عدم حضور اخذ شود ، چون شما نگرفته اید ، دعوی مطالبه خسارت تارخیر در انتقال سند رد می شود اما دعوی انتقال سند رای صادر میشود .در خصوص وجه هم پرینت حساب خود را در جلسه دادگاه ارائه نمایید تا آمادگی شما برای پرداخت باقی مانده ثمن اثبت شود .

با درود فراوان
شما آماده بودن وجهتان را با ارسال اظهارنامه به فروشنده اعلام بفرمایید و مشکلاتی که بایستی رفع گردد را نیز به ایشان در همان اظهارنامه اعلام کنید .