اگه من باهاش ازدواج نکنم آیا میتونیه از من شکایت‌ کنه و خونه رو پس بگیره و بهم اتهام کلاهبرداری بزند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #22989970

سلام .حدود یکسال هست با شخصی تو تلگرام اشنا شدم توی یه گروه بود که پیام گذاشته بود خانومی بیاد پی وی حمایت مالی میکنم .من هم رفتم پی وبش با هم اشنا شدیم البته صیغه تلفنی هم خوندبم خیلی کمک مالی بهم داد الان یک ماه هس که بهم پیشنهاد ازدواج داده ولی دودلم ولی من ازش خواستم خونه بخرم اول بعد ازدواج ...حالا قبول کرده خونه بخره بنام خودم اگه من باهاش ازدواج نکنم ایا میتونیه از من شکایت‌ کنه و خونه رو پس بگیره و بهم اتهام کلاهبرداری بزنه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شما با وی ازدواج نکنید صرف نظر اینکه شکایت کیفری به نتیجه می‌رسد یا خیر حداقل کاری که می‌توانند کنند دادخواست مطالبه وجه وجوه پرداختی را بنمایند.

بله چون به واسطه قول و قرار ازدواج ایشان میخواهد منزلی برای شما بخرد میتواند بعدا مدعی شود و از شما شکایت نماید .

شما در زمان عقد نکاح باید بدون اجبارو اکراه ازدواج نمایید. و در غیر اینصورت نکاح ثبوتا صحیح نیست.
ولی چنانچه فعلا قصد واقعی مبنی بر ازدواج با وی نگرفته اید سعی نمایید از اخذ وجه امتناع نمایید.چرا که میتواند تمامی این وجوه را با توجه به عنوان قرض یکجا از شما مطالبه نماید . و شاید بتواند موضوع را بنحوی دیگر طرح نموده و قصد در مجرم نشان دادن شما را نماید.
ازدواج بدون شناخت دقیق از خانواده، شخصیت طرف و ... کار صحیحی نیست .
هیچ یک از دخترانی که در این سایت راجع به طلاق سوال نموده اند در زمان ازدواج احتمال طلاق نمیدادند
و هیچیک از آقایانی که اکنون سوالات در مورد مهریه طرح میکنند احتمال نمیدادند روزی همسرشان از آنها بابت مهریه شکایت نماید. پس بهتر است عقلایی برخورد کنید انشاا... که خوشبخت میشوید.