تنظیم قرارداد و مبایعه نامه در خارج از بنگاه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۸,۸۰۹ #22967

گاهی اوقات میبینیم شخصی حقیقی فروش خونه یا ماشین در سایت های آگهی می زاره و اگه خریدار و فروشنده سر قیمت به توافق برسن چطور میشه این جور معامله ها رو انجام داد؟ چون دیگه اینجا طرفین نمی خوان به املاک حق الزحمه بدن و می خوان بین خودشون معامله رو به انجام برسونن . شرایط این جور معامله ها و روالشون به چه صورت هست ؟
پیشاپیش سپاسگذارم

مشاوره حقوقی قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تنظیم قرارداد بین خریدار و فروشنده بدون حضور در بنگاه املاک و یا نمایشگاه خودرو وجود دارد و الزامی قانونی به تنظیم سند در مراکز مذکور نیست.

سلام و احترام.

بله امکان پذیر است.
شما باید در تنظیم هر قراردادی موارد زیر را حتما پیش بینی نمایید.

- موضوع قرارداد
- مدت قرارداد
-مبلغ قرارداد
-نحوه ارائه خدمات
-نظارت
-تعهدات پیمانکار
-تعهدات کار فرما
-خسارات ناشی از عدم اجرا یا تاخیر در اجرای تعهد
-تضمین حسن اجرای تعهدات
-حل اختلاف
-فسخ قرارداد
-فورس ماژور

قرارداد باید به امضا دو نفر شاهد نیز برسد

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر حتما با کارشناس حقوقی مشورت و هفکری داشته باشید

افراد خودشان میتوانند بدون مراجعه به دفاتر املاک یا هرمورد مشابهی بین خودشان قرارداد بنویسند
اما بهتر است وقتی تخصص ندارید و اطلاع کاملی از قوانین ندارید با یه مشاوره بنویسید و یک سری نکاتی که خیلی هم مهم است رعایت شود تا بعدا دچار مشکل نشوید

با سلام و احترام .از نظر حقوقی این کار اصلا توصیه نمیشود.بهترین کار این است که به یک دفتر یک کارشناس حقوقی بروید و قرارداد را بنویسید و حتما در قرارداد شرط داوری ذکر کنید تا اگر مشکلی پیش آمد نیازی به مراجعه به دادگاه نداشته باشید.

منعی در تنظیم قرارداد و مبایعه نامه در خارج از بنگاه وجود نداشته و قراردادهای عادی تنظیمی فیمابین طرفین نیز معتبر می باشد . ولی حتما با مشورت یک وکیل قراردادتان را تنظیم کنید تا گرفتار مصائب بعدی نشوید .

مهم مکان تنظیم قولنامه نیست بلکه توافقی است که طرفین با هم دارند واین امکان وجود دارد که طرفین بدون مراجعه به بنگاه باهم قرارداد بنویسن ومعتبر باشد

تنظیم قرارداد خارج از بنگاه بلا اشکال است به شرطی که شرایط صحت معامله رعایت شود وثمن ومثمن وخریدار وفروشنده معلوم و مشخص باشند فلذا تنظیم قرار داد توسط بنگاهدار شرط صحت معامله نیست