بابت خودداری صاحبخانه از انجام تعمیرات ضروری چطوری برخورد قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۲ #22956905

سلام مدت ۸ماه هست آپارتمانی رهن کردیم که زمان تحویل صاحبخانه گفت آب گاهی سرد میشه و... که میشد و ما اقدامی نکردیم سه روز پیش رادیاتورها خاموش شد تعمیرکار آوردیم گفت دچار پوسیدگی شده پکیج و تعمیرات اساسی میخواد باید تعویض شه و از رده خارج شده و..
با صاحبخانه تماس گرفتیم گفت چهار ماه پیش ملک رو فروختم و به من ربطی نداره دیگه😐
مالک جدید میگه به اسم سالم به من فروخته و من قبول نمیکنم😐
با توجه به سرما و اینکه من بچه کوچیک دارم الان چیکار کنم زودتر به نتیجه برسم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست الزام به تعمیر به طرفیت هردو بدهید

سلام
بدوا تامین دلیل کنید و به جهت سرما تعمیرات را انجام دهید سپس از هر دو مالک قبلی و فعلی مطالبه کنید

وقت بخیر دادخواست الزام به تعمیر به طرفیت هردو بدهید

با احترام دادخواست الزام به تعمیر به طرفیت هردو بدهید

هزینه تعمیر برعهده مالک است . با تامین دلیل و احراز خرابی دستگاه میتوانید با تعمیر و دریافت فاکتور دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید .

باسلام واحترام دادخواست الزام به تعمیر به طرفیت هردو بدهید

با سلام ابتدا تامین دلیل کنید سپس دادخواست الزام به تعمیر مطرح نمایید