چگونه اقدام کنم که ثابت بشه ملک بنام پدرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #22894484

با عرض سلام وادب.
پدر مرحومم بیست سال پیش فوت کرده مادرم میگوید که مقدار زیادی زمین و باغ و یک خونه تو روستا داشته که بنام خودش کرده بود من الان هیچ سند و مدرکی ازش ندارم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از نظر قانون افراد تنها می‌توانند به چهار طریق مالک شوند: یکی از این طرق «احیای اراضی موات و حیازت اشیاء مباحه» است. در توضیح باید گفت که منظور از احیای اراضی موات، مالک شدن زمین‌‌‌های بدون مالک و بدون استفاده از طریق عمران و آبادی آنهاست؛ به این ترتیب که شخص در زمین بی‌صاحبی که سابقه عمران هم ندارد، اقدام به زراعت، درخت‌کاری یا ساخت بنا کند و از این طریق زمین را مالک شود. اما منظور از حیازت اشیای مباحه، سیطره و تسلط مادی اشخاص بر چیزهای بدون مالک است. در هر سرزمین منابعی وجود دارد که مالک خاص نداشته و عموم مردم حق استفاده از آنها را دارند
شما میتوانید بر روی اراضی آبادانی انجام دهید سپس با تحقیق از دهیاری و شورای حل اختلاف منطقه و استشهادیه و اماره قانونی مانند شهود ب اداره ثبت اسناد و املاک و گرفتن استعلام مراحل را طی کنید.