میخوام درخواست از کارافتادگی بدم امکانش هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳۳ #22893436

با سلام .من کارمندم با ۱۴ سال سابقه کار رسمی.روماتیسم شدید مفصلی دارم.مفصل مچ پاها از بین رفته.انگشت دستام کج شده.خانم هستم.کلا روحیمو از دست دادم

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلان با توجه به‌ موارد گفته شده می توانید با اخذ گواهی پزشک تقاضای خود را اعلام تا در کمیسیون پزشکی بررسی شود

با درود بله امکان پذیر است
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

سلام ودرود
با توجه به شرایط شما امکان پذیر است.. وبهتر است هرچه سریعتر اقدام کنید . گرچه تصمیم نهایی با کمسیون است