با توجه به اینکه سند ملک مذکور اکنون بنام بنده است بنده میتوانم دادخواست فوری دستور موقت منع نقل و انتقالات سند ملکی را بدهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۷ #22876676

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم

اینجانب یک باب ملک را به عنوان صوری برای ضمانت معامله ربوی بصورت مبایعه نامه و وکالت بلاعزل بنام ربا گیرنده کردم و اقساط خود را نیز پرداخت کردم اما سند هنوز بنام بنده است
اکنون ربا گیرنده قصد فریب دارد و پول بیشتری می‌خواهد
و اینکه برای پذیرش دستور موقت با توجه به اینکه سند هنوز بنام بنده است نیاز به تامین وثیقه در خصوص خسارت احتمالی است؟
و اینکه با توجه به مدارکی از جمله شهادت شهود،پیامک، سفته، و فیلم تصویری و ضبط صدا میتوانم در محاکم حقوقی و کیفری درخواست اقامه دعوی معامله ربوی را بدهم؟

متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ،
امکان گرفتن دستور موقت وجود دارد ولی باید پس از صدور دستور موقت ظرف یکماه دادخواست ارائه دهید
بااستناد به مدارکی که گفتید باضافه فیشهای واریزی و پرینت حساب و استعلام از بانک با دستور مقام قضائی و درخواست کارشناس حسابرسی رسمی میتوانید شکایت ربا نمائید که در صورت عدم مضطر بودن شما در هنگام گرفتن پول ربا ممکن است شما نیز مجازات شوید هر چند با اثبات جرم ربا حتی اگر مبالغی اضافی بر میزان پول گرفته شده داده باشید مجرم محکوم به پرداخت مازاد مبلغ میشود .

بادرودوسلام درخواست دستورموقت امکان پذیر می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تاضای دستور موقت را خواستار شوید

امکان درخواست صدور دستور موقت برای شما وجود دارد

ذرود برشما
معامله ربوی را به استناد مبالغ واریزی و مستندات دیگر مطرح کنید در دادگاه حقوقی نیز ابطال معامله شرطی و رهنی بودن ملک را باتوجه ب پرداخت دین بخواهید

با احترام میتوانید تقاضای دستور موقت کنید.

سلام معامله ربوی را به استناد مبالغ واریزی و مستندات دیگر مطرح کنید در دادگاه حقوقی نیز ابطال معامله شرطی و رهنی بودن ملک را باتوجه ب پرداخت دین بخواهید