از ایشان جهت جعل امضا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۸ #22869230

با سلام.چند سال پیش من به یک شخص وکالت جهت عضو کردن اینجانب در یک شرکت را دادم که بعد ها متوجه شدم ایشان من را عضو شرکت دیگری کرده است. و آن شرکت مشکل مالیاتی دارد. پس از مراجعه به ایشان, یک تعهد محضری از ایشان جهت خروج اینجاب از شرکت مذکور و رفع مشکل مالیاتی پیش آمده گرفتم. ولی با گذشت ۶ ماه هنوز اقدامی انجام نشده. باید چیکار کنم؟
تعهد محضری ایشان را به اجرا بگذارم؟
کدام بهتر است؟ممنون از همگی

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موکل محدوده‌ای را که برای وکیل مشخص می‌کند و وکیل حق تجاوز و تعدی از آن را ندارد. اولین کار عزل ایشون هست.ولی می تونید ازشون شکایت کنید با تعهد به جایی نمیرسید

میتوانید تقاضای ایفای تعهد به طرفیت ایشان مطرح کنید ولی شکایت جعل امضاء با توجه به وکالتنامه ای که داده اید امکان ندارد .

با سلام اگر بصورت مطلق به ایشان وکالت داده باشید که شما رو در شرکت استخدام کنند در اینصورت نمی تونید اون رو ملزم به انجام تعهد مبنی بر فسخ قرارداد و خروج از شرکت نمایید اما اگر شما شرط کرده باشید که در یک شرکت خاص شما را به کار مشغول کنند و در شرکت دیگری استخدام نموده باشند در اینصورت امکان فسخ قرارداد و خروج از شرکت برای شما وجود دارد

مطابق ماده ۶۶۶ و ۶۶۷ قانون مدنی هرگاه از تقصیر وکیل خسارتی به موکل متوجه شود که عرفا وکیل مسبب آن محسوب میشود وکیل مسئول خواهد بود و همچنین باید مصلحت موکل را رعایت کند. بنابراین میتوانید دادخواستی جهت جبران ضرر و زیان وارده و یا ابطال اقداماتی که بدون مجوز شما در متن وکالت نامه انجام داده است تقدیم کرده و با استفاده از تعهد نامه و وکالت نامه و شهود و دیگر اسناد و مدارک ادعای خویش را اثبات کرده اقدامات ناخواسته تان را ابطال و ضرر و زیان و خساراتی اگر وارد شده است را مطالبه کنید. همچنین اگر امضای شما را جعل کرده است و ازین بابت مطمئن هستید و شاهد یا مدرک هم وجود دارد می توانید با مراجعه به دادسرا یا دفاتر خدمات الترونیک قضایی علیه ایشان تحت عنوان جعل امضا شکایت کنید.

موفق باشید