تهمت فریب در ازدواج با وجود عدم تهیه مسکن به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۹ #22847629

بعد از دوماه عقد بعلت عدم مسعولیت پذیری و عدم پرداخت نفقه وعدم تهیه مسکن و کتک زدن و توهین به خانواده ام با وجود اینکه نزدیکی داشتیم دادخاست مهریه دادم. همسرم برای فرار از مهریه شکایت کیفری مبنی برفریب در ازدواج با تهمت عدم باکرگی با اظهاراینکه نزدیکی نداشته ایم علیه اینجانب کرد که در دو شعبه بدون احظاریه منع تعقیب صادرشد.درحال حاضر در دادگاه خانواده مجددا همین شکایت را کرده و تقاضای معاینه پزشکی قانونی کرده است درحالیکه یک سال از نزدیکی ها میگذرد بنظرشما در معاینه امکان تشخیص وجوددارد که ازاله بکارت در همان زمان دقیقا صورت گرفته با توجه به اینکه بعد از آن دوماه کاملا رابطه ما قطع بوده است؟؟ و اینکه باتوجه به اینکه دوبار برای این تهمت رای نهایی منع تعقیب صادر شده امکان این هست که قاضی دستور معاینه بدهد؟؟من با توجه به اینکه این آقا نزدیکی را انکار میکند و به من تهمت زده تحت چه عناوینی میتوانم شکایت کنم؟؟ چطور در دادگاه ثابت کنم که این آقا دو ماه با من بوده درحالیکه اظهار کرده از روز عقد من خانه ایشان را ترک کرده ام درحالیکه مسکنی تهیه نکرده است؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل اینکه سوال شما بسیار طولانی و مبهم است بهتر است جهت مشاوره تلفنی تماس بگیرید .