شرایط فسخ قرارداد از طرف فروشنده

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۱۵۷ #2280

ممنون میشم در اسرع وقت جواب بدید

من یک دستگاه آپارتمان فروختم به شخصی و یه دستتگاه آپارتمان دیگه خریداری کردم هر دو الان در حد مباینه نامست.

چون انتقال وثیقه داشتیم و خریدار هم وام مسکن میخاد دریافت کنه باید هر دو معامله در یک روز و یک محضر انجام میشد. که اون شخصی که آپارتمان منو خریده متاسفانه به تعهداتش عمل نکرده و با اینکه وقت زیادی بهش داده شده بود پولی فراهم نکرده و معامله دوم منم در شرف فسخه با توجه به اینکه مورد معامله دوم به من دیگه وقتی نمیده من چطور میتونم معامله اول(فروش) رو فسخ کنم و چه حق و حقوقی دستمو میگیره(جریمه دیر کرد محضر بطور روزانه که در قولنامه منظور شده؟یا مبلغی به عنوان ضرر و زیان؟)از چه طریق و کجا باید اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادگاه محل وقوع مال غیر منقول مراجعه نمایید و با استناد به متن قرارداد دادخواست الزام به ایفاء تعهد تقدیم دادگاه نمایید در صورتی که در قرارداد حق فسخ ذکر شده باشد

با سلام

به دادگاه محل وقوع مال غیر منقول مراجعه نمایید و با استناد به متن قرارداد دادخواست الزام به ایفاء تعهد تقدیم دادگاه نمایید در صورتی که در قرارداد حق فسخ ذکر شده باشد و ضمانت اجزا نیز در نظر گرفته شده باشد طبق آن عمل می شود.

موفق باشید