تهمت و افترای مالی چگونه قابل پیگیری و شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #22797672

سلام از شخصی سفته بابت بدهکاری اش گرفته ام و این شخص با گوشی تلفن همراه من که ان را بزور از دست من گرفت به گوشی خودش پیام داده که سفته هایش را از جیب او دزدیده ام و پیام هایی که او به من داده و باعث میشده ثابت بشه بدهکار است حذف کرده و حالا شکایت کرده چگونه میتوانم ثابت کنم

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر خودتان یکبار توضیحاتی که داده اید را مطالعه فرمایید قطعا متوجه خواهید شد که اثبات چنین ادعایی اگر محال نباشد بسیار بسیار مشکل و بعید است .

با سلام، از دادگاههی که پرونده در آنجا مطرح می‌باشد تقاضای استعلام از اپراتور مربوطه نمایید و تمامی موارد مطروحه را به دادگاه هم بیان دارید و سعی کنید با معرفی شهود و غیرو به حقوق تضیبع شده خود برسید ان‌شاءالله...