میشه تقاضای برگشت به کار نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۷ #22793552

بنده آز اول آبان‌ماه ۱۴۰۱ در موسسه ی نیمه دولتی،(زیر نظر بهزیستی) به عنوان نگهبان ۲۴_۲۴ مشغول بکار شدم، یکماه آزمایشی، بعد قرارداد بسته شود، ۷۳ روز گذشت ب اسرار بنده یک قرارداد ظاهرا ۶۰ روزه بسته شد، آنهم ن از تاریخ شروع بلکه ار اول آذر تا آخر دی!؟ با اتمام قرارداد بهمن ماه را هم‌ بدون قرارداد کار کردم!؟ اولا آبانماه با ۳۶۰ ساعت کاری ۶/۸۰۰ حقوق برام واریز کرده!؟ دوما در این مدت ۴ ماه کاری من ک نگهبان بودم ب ۲ نفر از کارگران مشکوک شدم(سرقت) ولی گزارش‌های سرقت کارگران ب مدیر عامل، بی تاثیر بود، چون دوربین نداشت و نمی‌توانستم مدرک پیدا کنم، پس از گذشت ۴ ماه مچ یکی از کارگران حین سرقت گرفتم با مدرک معتبر، چون گزارش ب مدیر عامل رسید، ک مدرک دا م، بسیار خشمگین شد و با فحاشی و الفاظ رکیک توهین و تحقیر در حضور پرسنلهای دیگر اخراجم کرد، خوشبختانه صدای فحش و توهین‌ها یکطرف، آنجا هم‌ بصراحت اعلام می‌کند ک چون تو گزارش سرقت کردی آخ اجت کردم! و خیلی اعتراف‌های دیگر! منظورش هم‌ مابقی پرسنل بود! یعنی شما هاهم باید کور و کر و لال باشید، وگر ن س نوشتتان همین است، ب دادگاه‌ شکایت کردم هم‌ خودش و هم‌ کارگران را محکوم کردم، بعد رضایت دادم، ضمنا بعد فهمیدم ۳ نفر دیگر هم قبل از من اعلام سرقت کرده بودند آخراج شده‌ بودند، مدارک تمام گفته هایم را مکتوب و معتبر دارم، ب اداره کار هم شکایت کردم‌ ک حقوق ناچیزی برام صادر کرده ک اعتراض کردم، و می‌گویند قانونا بخاطر قرارداد ۲ ماهه ک تمام شده‌ برگشت بکار ممکن نیست، آیا با توجه ب مدارک و شواهد معتبری ک در دست دارم،ک ثابت می‌کند چنین خلافهایی اینجا صورت می‌گیرد، و تنها کسانی را نیاز دارند ک یا همکاری کند، یا حد اقل سکوت کند! و امثال من را از سر راه برمی‌دارند، در طول ۶ ماه من نفر چهارم بودم! آیا با توجه ب حسن نیتی ک دارم، راهی برای برگشت بکارم هست؟ اگر هست لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اتمام مدت قرارداد امکان‌بازگشت نیست

با سلام، امکان بازگشت بکار بدلیل زمان قرارداد وجود ندارد. برای موارد دیگر از طریق سازمان بازرسی کل کشور و ... می توانید اقدام نمایید

با سلام به دلیل اتمام قراداد بازگشت وجود ندارد

باسلام
درصورتی که قراردادشما به پایان رسیده باشد امکان برگشت وجود ندارد

با سلام
با توجه به اتمام قرارداد خیر امکان برگشت وجود ندارد

با سلام
باتوجه به اتمام قرارداد ، امکان بازگشت به کار منتفی است و صرفا درخصوص بیمه و حق و حقوق خود میتوانید شکایت کنید.

سلام اگر قرارداد به اتمام رسیده باشد امکان برگشت به کار وجود ندارد