من چطور از خودم دفاع کنم چون واقعا همسرم به خواست خودش منزل رو ترک کرده بود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۲۸ #22773838

باسلام همسر بنده حدود ۱۰ماه منزل پدرش زندگی کرد و بنده پرونده عدم تمکین مطرح کردم و همسرم اعلام امادگی برای تمکین کردند و از طریق دادگاه دوباره به منزل مشترک برگشت و مدت دو ماه تمکین کرد و پرونده تمکین همچنان در جریان بود نهایتا همسرم خود زنی کرد و از این طریق پرونده تمکین رد شد و بنده مدتی که همسرم منزل پدرش بود هیچ وجهی رو بابت نفقه نپرداخته بودم الان که پرونده تمکین رد شده همسرم دادخواست نفقه معوقه نموده چون در این بین دو ماه تمکین کرده بود و الان هم شکایت کیفری ترک انفاق رو مطرح کرده که چند روز اینده نوبت رسیدگی این پرونده است من چطور از خودم دفاع کنم چون واقعا همسرم به خواست خودش منزل رو.ترک کرده بود و.بنده بارها اظهارنامه برای بازگشتش فرستادم نهایتا با ترفند کاری کرد که پرونده تمکین نتیجه نگیرد لطفا راهنماییکنید بنده در این دو پرونده چگونه دفاع کنم با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیش های واریزی را تقدیم کنید...

با سلام
فیش های واریزی که ممهور به گهر بانک است را به دادگاه ارائه دهید

بادرودوسلام پرینت واریزی را به مرجع قضایی تقدیم و تنظیم نمایید.

فیش های واریزی را به دادگاه ارائه دهید ..

با سلام
با داشتن مدارک و مستندات و یا شهودی بر ترک منزل مشترک توسط خود زوجه را به دادگاه ارایه نمایید

با سلام
فیش های واریزی را به دادگاه ارائه دهید.

با سلام
شما نفقه را باید پرداخت نمایید و در مورد رد تمکین میتوانید از شهود کمک بگیرید