چطور مستاجر میتواند شکایت ممانعت از حق و مزاحمت ملکی نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #22769601

سلام
در چه صورت مستاجر می تواند همچین شکایتی مطرح کند؟
اگر وقت مستاجر تمام شده و تخلیه هم نکرده باشد می تواند همچین شکایتی کند؟
چطور می تونم ثابت کنم ادعای مستاجر درست نیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدت اجاره اتمام یافته باشد چنین شکایتی از جانب مستاجر مسموع واقع نمیشود

سلام
پس از انعقاد عقد اجاره مستاجر حق استفاده از محل اجاره را دارد نمیتوان متعرض حق ایشان شد ، حال چنانچه مهلت مستاجر تمام شده بدوا باید ازطریق اظهارنامه تخلیه ملک را خواستار شوید و یا مستقیما از طریق شورای حل اختلاف اقدام به تقاضای صدور دستور تخلیه نمایید و نمیتوانید اقام دیگری انجام دهید

سلام دوست گرامی
بعد از انعقاد عقد اجاره ملک مزبور به مستاجر تعلیق دارد و هر گونه اخلال در استفاده از ملک می تواند منجر به طرح دعوا گردد

با سلام هر چند ممانعت از حق مختص شخصی است که در ملک قانونا حقی داشته باشد. بایستی دقیقا مصداق عملی رفتار انجام گرفته از سوی مالک را تعیین نمایید تا مشخص شود عمل یاد شده مزاحمت و ممانعت حق است یا خیر.