آیا برای افت ماشین از طریق دادگستری اقدام بشه بهتره یا آزاد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۹ #22766136

سلام خانومم با پژو زده به یک ماشین چری آریزو مدل ۹۷ که پارک بوده و اتفاقا همسایه هم هست . به خاطر اینکه با خوبی و خوشی تمام بشه و از نظر قانونی طولانی نشه بریم صافکاری و تشخیص داده بیرنگ در بیاره با چند تا لکه رنگ حدود ۴ میلیون و بیمه هم ۱.۶ بیشتر تقبل نکرده و قرار شده مابقی مبلغ رو خودمون تقبل کنیم و همسایه پافشاری داره بعد از صافکاری ماشین رو چند جا نشون بدیم که اختلاف خرید ماشین نو و آسیب دیده رو در بیاریم . بنده بیشتر از ۴ میلیون موجودی ندارم . آیا به نظر شما برای تشخیص افت ماشین از طریق دادگستری اقدام بشه بهتره که بتونم اقساطی پرداخت کنم و یا در قم میشه کارشناس دادگستری پیدا کرد که بیاد تشخیص قیمت بده که نخواهیم وارد مراحل قانونی بشه بخاطر زمانبر بودن و با هم تفاوقی تمومش کنیم ؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. چون همسایه هست وخانم شما مقصر ومدل ماشین بالا می باشد بهترین راه سازش توافقی می باشد

با سلام
شما تنها در حدود خسارت وارده ناشی از تصادف مسئول هستید نه خسارت ناشی از افت قیمت خودرو

درود برشما
هر کاری از طریق توافق انجام بشه بهتر و راحتتر و کم هزینه تره .
چرا بیمه ۱.۶ بهتون میده ؟