در خصوص اعتراض به حکم صادره از دادگاه تجدید نظر

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۹۷۰ #2271

با سلام

در پی اختلافات با یک شرکت تولیدی ...انها روی صورتحساب های دست کاری شده کامپوتری خود به مبلغ شش میلیون تومن برای من اقدام کردند

من در نوبت اول دادگاه نتوانستم حاضر شوم و رسید تسویه حسابی را که از انها داشتم ارائه کنم و چون احضاریه را خودم امضا کرده بودم ...حکم حضوری صادر شده بود و من تنها راهی که داشتم تقاضای دادگاه تجدید نظر بود

و دست خطی را که از حسابدار ان ها داشتم ضمیمه کردم

و حکم قطعی بدون خواستن من صادر شد و اون رسید رو قبول نکرده بود قاضی و نوشته بود که شما اصل بدهی را قبول دارید و باید پرداخت کنید

لطفا کمکم کنید که الان چکار باید بکنم و چی میشه در ادامه کار

از لطفتون ممنونم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تنها راه اعتراض به رای قطعی اعاده دادرسی یا فرجام خواهی میباشد که آن هم شرایط خاص خود را دارد.

حکم صادره درتجدیدنظرقطعی شده میتوانیدازحکم اعاده دادرسی یافرجام کنید

رسیدگی در دادگاه تجدید نظر معمولا بدون حضور طرفین صورت گرفته و حکم صادره قطعی میباشد

رسیدگی در دادگاه تجدید نظر معمولا بدون حضور طرفین صورت گرفته و حکم صادره قطعی میباشد مگر در صورت وجود جهات اعاده دارسی و فرجام خواهی.

با احترام