اثبات صوری بودن در دادگاه کیفری مال غیر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۳ #22708500

سلام بنده سال ۹۶ یه خونه خریدم از مادربزرگم و بعد متوجه شدم مادربزرگم همون خونه رو سال ۹۵ به عمه ام فروخته ینی به ضاهر میگن خریدن واقعیت هیچ پولی جابه جا نشده و.. الانم بنده در شکایت مال غیر در دادگاه کیفری مادربزگم را محکوم کردم به ۶ ماه حبس که به تعلیق انداختن و رد مال الانم اون مبلغ که سال ۹۶ پرداخت کردم قاضی همونو به نرخ روز نزده و همونو اعسار داده مادربزرگه ؟ ایا بنده در این دادگاه میتونم از قاضی درخواست کنم پیگری اون معامله با دخترش انجام دادن رو کنم و ...؟یا اینکه باید شکایت حقوقی کنم؟ الان میخان با کلک اون پولمم ندن درضمن در حال حاضر شکایت حقوقی کردم برای ضرر زیان ناشی از جرم تو این دادگاه باید عنوان کنم ؟ یا چی؟ لطفن کمکم کنید خسته شدم ۴ ساله دارم میرم دادگاه انقد شاهد بردم پول کارشناس و..‌.نگم براتون...

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست حقوقی بدهید وخواستارثمن وغرامات شوید

با سلام
ثمن‌معامله باید به نرخ روز محاسبه شود

سلام
ثمن‌معامله باید به نرخ روز محاسبه شود

سلام
از نظر حقوقی و نه کیفری شما طرف اصیل در معامله فضولی هستید که با توجه به اینکه عالم به اصل ماجرا نبودید می توانید بابت ثمن معامله و کلیه غرامات وارده دادخواست حقوقی طرح کنید. بنابراین خسارات وارده من جمله بی ارزش شدن ثمن معامله را می توانید طی دادخواست حقوقی مطالبه نمایید. با توجه به پیچیدگی های موضوع و تخصصی بودن امر توصیه می شود با همکاری وکیل اقدام نمایید.
موفق و پیروز باشید.

سلام،ثمن‌معامله باید به نرخ روز محاسبه شود و نسبت به معامله صوری دادخواست ابطال دهید....

بایستی دادخواست ابطال معامله به دلیل صوری بودن دهید

با توجه به صوری بودن دادگاه ابطال معامله دهید