آیا با حکم صادره میتونم به اداره ثبت مراجعه کنم و درخواست ابطال و صدور سند بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #22694744

با سلام
مدتی پیش بابت فروش ملکی از فردی در دادگاه کیفری شکایت کردم با عنوان فروش مال غیر، چون زمینی که به من فروخته بود بعد از مدتی به فرد دیگری فروخته بود.
بعداز طی کردن روند دادگاه کیفری و ارائه عدله و کار کارشناسی و ... قاضی حکم صادر کرد به رد مال و فرد مذکور به فروش مال غیر محکوم شده و حکم قطعی شده است .‌
سوال داشتم از وکلای محترم
با در نظر گرفتن حکم دادگاه کیفری به چه صورت میتونم سند جدید بگیرم؟
یا باید دوباره دادخواست حقوقی بدم ؟
اگر دادخواست حقوقی بدم با حکم کیفری که دارم چقدر زمان میبره ؟ آیا کارم سرعت بیشتری پیدا میکنه ؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ابطال سند باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید . از آنجا که دادخواست تقدیمی مستند به حکم قطعی کیفری بوده و مطابق قانون ، دادگاههای حقوقی ملزم به تبعیت از احکام کیفری هستند لذا بسیار سریعتر مراحل دادرسی انجام خواهد گرفت .