امکان شکایت و پیگیری برای رفع این مشکل بخصوص درخواست تخلیه واحدها توسط اون آقایان هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۹ #22660427

سلام.
در یک مجتمع آپارتمانی به همراه خانواده ساکن هستم. در طبقه ما ۴ واحد هستن که دو تا از واحدها مرد های سن بالا زندگی میکنند(۵۰ و ۷۰ ساله) و متاسفانه هر دو با زن های غیر موجه رابطه دارند و اونها رو به محل سکونت میارند. بنده در راهرو دوربین شخصی نصب کردم(به دلیل سوابق سرقت از مجتمع) و از رفت و آمد مشکوک اونها فیلم مستند دارم. خواستم بدونم امکان شکایت و پیگیری برای رفع این مشکل بخصوص درخواست تخلیه واحدها توسط اون آقایان هست؟ هر دو هم مالک واحدهای آپارتمانشون هستند. مدیر ساختمان و سایر همسایه ها هم واسشون اهمیتی نداره. اگر امکان داره راهنمایی جامع در خصوص شیوه های رفع این مشکل رو بفرمایید. سپاس ویژه.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورت مزاحمت شما میتوانید شکایت کنید

زمانی میتوانید شکایت کنید که برای شما مزاحمت ایجاد کرده باشند

راهکاری برای تخلیه ملک توسط اون آقایون وجود نداره بهرحال مالک ملک خودشون هستن اما در صورتیکه باعث مزاحمت و سلب آسایش همسایگان شوند با ارائه دلیل و مستندات قابل شکایت و پیگیری میباشد در مقام مدعی برای هر ادعایی باید دلیل و مدرک ارائه دهید در غیر اینصورت ادعای شما مسموع نخواهد بود

با سلام و احترام
در صورت ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت کنید

درود ، خیر نمیتوانید شکایتی مطرح کنید

با سلام
تفحص در زندگی دیگران جرم است و دوربین هم باید همه در جریان باشد و پنهانی نباشد وگرنه جرم است. خیر نمیتوانید از انها شکایت کنید

اگر مزاحمتی برای اهالی ساختمان ایجاد کنند امکان شکایت وجود دارد.‌در غیر اینصورت ،تفحص در زندگی اشخاص جایز نیست و اگر نتوانید چیزی را ثابت کنید ،به ایشان تهمت بزنید خودتان مجازات می شوید