آیا ۶ ماه حبس را میتوان به تعلیق یا جزای نقدی تبدیل کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۷۲۱ #22655836

دادگاه تجدید نظر یکسال حبس تعزیری را طبق ماده ۳۸ قانون به شش ماه حبس تعزیری تبدیل کرد

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست اما اگر در جریان است امکان پذیر است

سلام
چون دادگاه تجدیدنظر حکم قطعی صادر کرده و از تخفیف مندرج در ماده ۳۸ استفاده کرده
بعد از یک سوم مجازات به تعلیق یا جزای نقدی تبدیل کرد

سلام
امکان تعلیق ان وجود دارد.
همچنین با جلب رضایت شاکی خصوصی(در صورت موجود بودن)چنین امکانی برای شما وجود دارد.

سلام. تعلیق میشود . ولی جزای نقدی امکان ندارد چون مورد شما شامل جایگزین حبس نمیشود.. و چون دادگاه تجدیدنظر خود حکم قطعی صادر کرده است و از تخفیف مندرج در ماده ۳۸ استفاده کرده است دیگر نمیتواند انرا تبدیل کند .. بنابراین تنها راه برای شما درخواست تعلیق مجازات میباشد

سلام و درود
با اخذ رضایت از شاکی خصوصی درخواست تخفیف در مجازات را بنمایید.
موفق باشید.

سلام، اگر ۶ماه حبس قطعی شده از کمیسیون عف و بخشش تقاضا کنید یا از طریق ماده ۷۷درخواستی به دادستان بدهید بابت تقاضای تخفیف، تبدیل، یا بخشش رو برایتان از شعبه صادر کننده بنا به دلایلی که قانون پیش بینی کرده درخواست نماید

با سلام و احترام تبدیل مجازات در همان حکم دادگا۶ باید اعمال میشد چنانچه جرم از جرائم دارای شاکی خصوصی باشد با اخذ رضایت از شاکی چنین مواردی امکان پذیر میگردد.