آیا درخواست فک پلاک بدم نتیجه ایی میگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۴ #22647661

من دو سال پیش خودروی را به شخصی فروختم که فقط پیش پرداختی از مبلغ پول ماشین رو بهم داد،حتی قولنامه هم بهش ندادم،پلاک و سند هم به نام منه،حال چطور بتونم طلبم رو ازش بگیرم؟؟آیا درخواست فک پلاک بدم نتیجه ایی میگیرم؟ خودرو رو توقیف میکنن؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
شما میتونید جهت مطالبه الباقی ثمن خودرو دادخواست بدهید و از ایشان وصول کنید.اگر البته قرارداد کتبی وجود نداره بین شما،ابتدا باید وقوع معامله رو ثابت کنید تا بتونید الباقی ثمن معامله رو دریافت کنید.
در خصوص خود خودرو هم با توجه به این که پلاک به نام شماست سریعا درخواست فک پلاک به همراه دستور موقت توقیف فیزیکی خودرو باید طرح کنید و اینطوری خودرو همان ابتدا به پارکینگ نیرو انتظامی منتقل خواهد شد.
موفق باشید

با درود. بلی. میتوانید باستناد سند و بنام بودن پلاک خودرو ، دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک ات از دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید.
همچنین جهت اخذ الباقی ثمن معامله هم ابتدا اظهارنامه به طرف ارسال نمایید اگر عمل نکرد دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله توان با خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی مطرح نمایید

سلام بابت تتمه ثمن معامله دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید و در خصوص پلاک می توانید دادخواست فک پلاک را طرح کنید

با سلام
برای الباقی ثمن معامله نیاز به طرح دعوی حقوقی است
جهت فک پلاک امکان توقیف ماشین با توجه به قطعیت رای و یا دستور موقت امکان پذیر می باشد

بادرود
برای توقیف بله میتوانید اقدام نمایید برای مطالبه باید اظهارنامه ارسال نمایید