شکایت مجدد در مورد گران فروشی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۴ #22643797

سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز
یک آقایی از من شکایت کرده بود تعزیرات و خلاصه با زنگ زدنهای زیاد ما رفتیم و پولش رو هم دادیم تا دیگه دست برداره و شکایت خودش رو پس گرفت و رضایت داد و حتی ازش اثر انگشت و امضا و نوشته ازش جداگونه گرفتم که هیچ گونه طلب و حق و حقوقی از من دیگه نداره حالا بعد از یک هفته دوباره زنگ زده میگه باید بیشتر پول بدی واین شلوارهایی که به من فروختی انقدر نیست در صورتیکه من پولشو دادم و رضایت نامه کتبی دارم ازش و همچنین در تعزیرات هم امضا کرد و رضایت داد حالا دوباره تهدید کرده میتونم شکایتم رو پس بگیرم و میرم آگاهی هم ازت شکایت میکنم و موتور برادرت رو هم توقیف میکنم حالا من باید چیکار کنم؟
آیا میتواند شکایتش را پس بگیرد دوباره یعنی یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید
دیگه خسته شدم از این تهدیدهای این آقا

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مراتب اعلام رضایت در مرجع رسیدگی‌کننده مربوطه صورت گرفته است، امکان طرح مجدد شکایت وجود ندارد که اگر رضایت خارج از پرونده و روند رسیدگی کننده صورت گرفته باشد امکان فرمایشات وجود دارد.
در تکمیل پاسخ لازم به ذکر است اگر گرانفروشی مجددا به وقوع پیوسته باشد به دلیل تفاوت در موضوع جرم و اصول شرایط ارکان تشکیل دهنده جرم امکان طرح مجدد شکایت وجود دارد.