راهکار قانونی ابطال نسق زراعی چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶,۵۱۶ #22634575

با سلام و عرض ادب
پدر بزرگ بنده مقدار ۵ هکتار زمین زراعی داشته است که ایشان قبل از اصلاحات ارضی فوت میکنه .که خواهر زاده های پدربزرگ، زمین را متصرف میشوند
پدربزرگم دو دختر دارد . ایا میشود قانونی اقدام کرد؟ چون نسق زراعی به نام خود درآورده اند.
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت پیگیری به اداره ثبت مراجعه فرمائید

با سلام ، بدوا به اداره ثبت مراجعه نمایید .

به اداره ثبت محل مراجعه کنید

گردش ثبتی را از اداره ثبت محل جویا شوید.

درود
ابتدا به اداره ثبت مراجعه و گردش ثبتی اراضی مورد نظر را بررسی نمایید .

ابتدا باید به اداره ثبت مراجعه کنید

با سلام به اداره ثبت مراجعه نمایید و سابقه ثبتی ملک را جوبا شوید در صورت تایید میتوانید اقدام کنید