کدامیک از موارد ذکر شده را به طور قانونی بنده باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۹ #22627287

سلام
بنده یه تصادف داشتم، با ماشین یه موتور بدون برخورد به من به زمین برخورد کرد، الان موتور سوار میگه دیه میخام، فقطم یه زخم کوچیک سر زانو اش افتاده بوده و یه زخم کوچیک دست ( ارنج ) که سطح زخم ها هم هر کدوم بیشتر ۲ سانت نیست.
آیا دیه شامل ایشون میشه؟
و اینکه بخاطر اینکه گواهینامه نداشته جریم اش کردن، به من گفته جریمشو بدم، موتورشم درست کنم، پول پارکینگ هم بدم، دیه و خرج شکایتش هم بدم.
میخواستم بدونم اگه کارو به دادگاه بکشونم کدوم از موارد بالا رو باید انجام بدم یا ندم؟
یعنی اینکه کدوم از موارد طبق قانون وظیفه من است پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینگونه کلاهبرداری ها زیاد مشاهده میشود شما با توجه به کروکی که افسر راهنمایی تهیه کرده میتوانید از شخص مورد نظر شکایت کنید

بهتر است ایشان شکایت کند و شما این مبالغ را نپردازید

با سلام در پاسخ به دیدگاه شما باید عرض کنم که برای ایراد زخم وجرح ایشون به پزشکی قانونی معرفی میشه وبا بررسی توسط پزشکی قانونی تشخیص داده میشود که میزان جراحات وارده چقدر هست و واینرو بصورت دقیق گزارش میکنند وقاضی پرونده هم با توجه به گزارش پزشکی قانونی مقدار دیه را معلوم میکند - پول خلافی موتور برعهده شخص مالک موتور میباشد -وبقیه موارد با توجه به مقصر بودن شما می توانید پرداخت کنید.

همان موقع باید نظر کارشناس راهنمایی و رانندگی را جلب می کردید و کروکی تهیه می شد الان شکواییه تقدیم کنید

سلام
پرداخت دیه به تشخیص خود شخص نمی باشد
کروکی و نظریه کارشناس فنی تصادفات
هم همین باشد شما مسئولیتی نخواهید داشت

با سلام چنانچه هیچ گونه برخوردی بین شما و موتور سوار یاد شده وجود نداشته و ایشان به دلیل عدم توان کنترل وسیله نقلبه زمین خورد و کروکی و نظریه کارشناس فنی تصادفات هم همین باشد شما مسئولیتی نخواهید داشت. اجازه بدهید مدعی شکایت خود را مطرح و به طریق قانونی تقصیر و رابطه سببیت شما در تصادف را اثبات نماید.

با سلام اگر در کروکی افسر راهنمایی رانندگی به این موضوع اشاره گردیده و به جهت زمین خوردن موتور نیز شما مقصر گردیده اید رضایت ایشان را حتما جلب نمایید و الا اگر در این خصوص هیچ گونه اظهار نظری نشده است شما هیچ اقدامی انجام ندهید چرا که تصادفی صورت نگرفته است