در دادگاه حقوقی چقدر زمان میبرد تا ملک مشاع فروخته شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۸۹۰ #22606856

با سلام وقت بخیر
من با همسرم ملکی که در آن زندگی میکنیم، و ایشون طلاق گرفته بصورت سه دانگ با هم شریکیم و به مشکل خوردیم ایشون راضی به فروش نیستن و ملک رو تصرف کردن، من شکایت کردم برای فروش، رفع تصرف و کرایه چند ماهی که ایشون سکونت دارند الی یومیه.
سوال من اینست که دادگاه حقوقی چقدر زمان میبرد تا ملک رو بفروشه؟
هنوز سند ملک نیومده و بصورت مبایعنامه و وکالتی خریداری کردم.
ممنون

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
از تاریخی که درخواست افراز نمودید وتقسیم نشد و منجر به فروش مال مشاع شد تقریبا ۱ سال ممکن است به طول انجامد اما تاریخ مشخصی ندارد

زمان مشخصی ندارد و نمیتوان زمان دقیقی را اعلام نمود

ازمان صدورحکم قطعی تا فروش ملک حدود ۴ماه طول می کشد

سلام . اگر ملک دارای سند رسمی است باید ابتدا از اداره ثبت درخواست افراز می کردید و با استناد به رای عدم افراز اداره ثبت تقاضای دستور فروش می کردید . پروسه رسیدگی در دادگاه تا صدور حکم قطعی معمولا یک ساله است .

سلام

اساسا وقت و زمان مشخصی را برای رسیدگی در محاکم دادگستری نمی توان تعیین کرد.

بسمه تعالی :از نظر دادگاه باید ابتدا مالکیت خود را برابر با اسناد رسمی به ثبت برسانید و در فرض مذکور به احتمال قریب به یقین با عدم اقدام دادگاه مواجه خواهید بود و اما در صحت مالکیت به خدمتتان عرض کنم دادگاه ملک را نمیفروشد بلکه به مزایده خواهد گذاشت البته با توجه به دادخواست احدی از شرکا بعنوان فروش سهم الشراکه خود و با توجه به حق شفعه و اعلام به شریک ثانی و اعلام توافق ایشان بر فروش به غیر یا ثالث دادگاه بجهت احقاق حق خواهان ملک مورد نظر را به مزایده گذارده و این مزایده با قیمت پایه کارشناسی صورت میگیرد و از زمان اقدام تا مزایده بار اول حدود سه الی شش ماه .
متذکر میشوم احراز مالکیت اصل اول است .