مراحل دریافت مهریه به چه ترتیب است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۷ #22604721

با سلام
چندی پیش حکم اعسار از هزینه ی برای همسر بنده دادن و اکنون حکم اعسار هزینه ی دادرسی برای من دادن.
الان تکلیف چی میشه؟
برای گرفتن مهریه مراحل بعدی چی هست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی رغم صدور این احکام موضوع دادخواست شما که مطالبه مهریه است به جریان می افتد و مانعی در ان ایجاد نمی کند

حکم های صادره در خصوص ماهیت دادخواست و مهریه نیست فقط به شما اجازه طرح دعوی مهریه بدون پرداخت هزینه دادرسی داده می شود.

با سلام - وقتی همسر شما دادخواست مهریه داده بر اساس طلب مهریه بایستی هزینه دادرسی که اعلام میشود را پرداخت کند تا پرونده در جریان رسیدگی قرار گیرد وچون عدم استطاعت مالی برای هزینه دادرسی داشتند دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را دادند وحکم آن هم ابلاغ شده وبرای شما هم وقتی که حکم پرداخت مهریه صادر میشود شما هم بدلیل عدم تمکن واستطاعت مالی در خواست اعسار دادید گه این نیز رسیدگی ومنجر به صدور حکم میگردد.

بسمه تعالی : فرض سوال مطروحه : میتوانید بدون پرداخت هزینه دادرسی دادخواست مطالبه مهریه را تقدیم دادگاه کنید

سلام وقت بخیر
پرداخت مهریه دینی است بر ذمه زوج که باید ادا نماید لذا با توجه به تمکن و استطاعت مالی زوج مبلغی را به عنوان پیش پرداخت و مابقی را به عنوان اقساط در نظر می گیرند ، چنانچه بتوانید اموالی را از زوجه معرفی نمایید می توانید توقیف نمایید و ما بقی مهریه را وصول کنید.

با سلام ووقت بخیر
زمانیکه زوجه دادخواست مطالبه مهریه میدهد باید به تبع سکه ها هزینه دادرسی پرداخت کند و درصورت نداشتن هزینه دادخواست اعسار دهد و درصورت صدور رای بدوی هم زوج میتواند از برداخت هزینه دادرسی و تعداد سکه ها دادخواست اعسار دهد .