پیج فیک اینستاگرام قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۱ #22599536

من اکانت فیک در اینستاگرام درست کردم و به اقایی پیام دادم و عکس یه دختر رو براش فرستادم گفته من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم من همون لحظه کل اکانت رو حذف کردم. اون اقل میتونه بفهمه کار من بوده یا از عکس اون دختر هویتشو پیدا کنه ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

متاسفانه بله
همه چیز در فضای مجازی قابل بازیابی هست و پاک کردن کمکی نمی کند، بهتر بود از مخاطبتان عذرخواهی و دلجویی می‌کردید. و این شیطنت ها و کنجکاوی ها جرم انگاری شده اند.

سلام و وقت بخیر.
در جرائم هتک حیثیت رایانه ای، اولا خود شخصی که به اسم آن اکانت فیک ساختید باید اقدام به شکایت کنه نه فرد دیگری.ثانیا سرورهای اپ های خارجی چون در ایران وجود نداره،از طرف پلیس فتا به سختی قابل ردگیری هستند دیگه چه برسه که دلیت اکانت هم شده باشه.البته عدم امکان اثبات عمل شما، از غیراخلاقی بودن کار شما کم نمیکنه.
موفق باشید

سلام نظر به اینکه سرور اینستاگرام قابل هدایت نیست و از طرفی حذف اکانت محتوا را از بازبینی خارج می‌کنه اثبات موضوع میسر نیست

باتوجه به حذف اکانت امکان پیگیری وجود ندارد .سرور گرامی همیشه پشت قانون حرکت کنید تا جلوی قاضی نایستید

خیر سرور اینستا خارج از کشور و امکان پذیر نیست

با سلام
چون سرور اینستاگرام در ایران نیست اگر دیلیت اکانت کرده باشید قابلیت پیگیری ندارد