چه مساله ای تو جلسه دادرسی مطرح بشه کمک میکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶۲ #22583668

سلام من زوج دادخواست استرداد طلاجات دادم که به عنوان امانت خریداری و به زوجه داده شده همه فاکتورها هم پیش خودمه

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فاکتور داشته باشید و شاهد هم جورشود مطمنا حکم به نفع شماست

در صورتی ک فاکتور هارو دارید نیاز ب مدرک دیگری نیست فقط برای اثبات امانی بودن طلاجات باید مستنداتی ارائه دهید ک شهادت شهود کمک کننده هست

اگر ادعای امانت بودن کرده اید ، شاهد باید داشته باشید.
بهتر بود دادخواست رجوع از هبه ارائه میدادید

سلام شما باید ابتدا ثابت کنید که طلاجات را به زوجه سپردین و متعاقبا علیرغم مطالبه شما ایشان از استرداد امتناع می‌کند

باسلام
درصورتی که فاکتورها به اسم شما باشد نیاز به چیزی ندارید

با توجه به فاکتور ها و داشتن شهود رای دادگاه به نفع شما صادر خواهد شد

سلام. بهتره برای استرداد طلاجات شهود هم داشته باشید تا به نتیجه ی مطلوب برسید