آیا ما میتوانیم با توجه به قرار داد پولمون را بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸ #22577208

با سلام
ما برای انگلیس از آژانس مسافرتی اقدام کردیم برامون ویزا ایتالیا گرفتن و گفتن شما برید ایتالیا از ایتالیا میبرمتون انگلیس مارو فرستادن ایتالیا و گفتن باید برید فرانسه ما رفتیم و بعد از یک ماه و نیم امروز و فردا کردن شوهرم گفت خانم تو با دو بچه اسیر کرده قرار بود ۱ هفته باشید ما برگشتیم این اقا تو قرار داد انگلیس ننوشته بود الان پولمون رو نمیده زده زیر همه حرفاش البته صدای ضبط شدش هم هست فقط تو قرار داد زده بود ویزا ایتالیا با همه چی ۱۱۰ میلیون ۴ نفر ولی الان میگه ویزا هر نفر ۶۰ میلیون.
آیا ما میتونم با توجه به قرار داد پولمون بگیریم یا نه؟
و آیا ۵۰۰ میلیون بابت انگلیس که تو قرار داد نیست هم میشه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودها بله امکانپذیر است به یاری یکی از وکلای محترم محل سکونتان باید تعهدات رو به اثبات برسانید

با توجه به اینکه در قرارداد اسمی از انگلیس آورده نشده است شرکت مذکوئر تعهدی در این خصوص نداشته و شما نیز نمی توانید بابت عدم ایفاء تعهد در این خصوص اقامه دعوا نموده و یا مبلغی بابت خسارت مطالبه نمایید ولیکن در خصوص تعهد شرکت نسبت به هزینه بابت هر ۴ نفر چنانچه در قرارداد مشخص شده باشد که هزینه بابت چندنفر است نمی توانند ادعای مبلغ اضافه تری نمایند.

باتوجه به فایل صوتی وسایر ادله بله میتوانید خسارت خودرا مطالبه نمایید اما چنین پرونده ای نیازبه توضیحات بیشتر از سوی شما دارد وجهت بررسی می بایست قرارداد مشاهده گرددلذا در مورد قرارداد نیز ایشان باید طبق مفاد آن عمل نماید و تمام هزینه ها وحتی خسارت تان را میتوانید مطالبه نمایید