میشه زنی که اصلا با شوهرش زندگی نکرده و به حق حبس استناد کرده بعد از گرفتن کلی پول و هدیه، بگه من از شوهرم متنفر شدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۷ #22566439

سلام من و همسرم از سال ۹۷ عقد کردیم ایشان ۲ ماه بعد در خواست مهریه و نفقه دادن و حتی جهیزیه خود را مسترد کردن بنده دادخواست الزام به تمکین دادم و ایشان به حق حبس خود استناد کردن حالا پس از گرفتن کلی سکه مهریه و نفقه میگن از من متنفرن و در خواست طلاق دارن.
ایا میشه زنی که اصلا با شوهرش زندگی نکرده و به حق حبس استناد کرده بعد از گرفتن کلی پول و هدیه ضمن عقد بگه من از شوهرم متنفر شدم؟ من تو این مدت مهریه و نفقه ایشان را کامل پرداخت کردم و بهشون گفتم اگه طلاق میخوان و از من متنفرن باید کل سکه ها و طلاهای ضمن عقد من که چیزی حدود ۱۵۰ میلیون و هدایای که من دادم را پس بدن . ایا ایشون میتونه بدون موافقت من جدا بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ایجاد عقد نکاح بین زوجین ، زوجه مالک کهر شده و در هر حال و هر صورت میتواند اقدام به مطالبه ان نماید .
اما برای اظهار تنفر و نفرت از شوهر ، بایستی مقداری یا تمام مهر خود را به زوج ببخشد تا رضایت او را برای طلاق جلب نماید که این طلاق خلع مبارات نام دارد

با سلام و احترام
مهریه در ذمه زوج است و میبایست پرداخت گردد
چنانچه زوج باکره باشد با تایید پزشکی قانونی نیمی از مهریه تعلق میگیرد
نفقه و سایر حقوق زن در صورت ناشزه نبودن نیز تعلق میگیرد
حق طلاق نیز با زوج میباشد مگر در زمان عقد به شخص دیگری توکیل نموده باشد
پیروز باشید

با سلام
اگر تا کنون تمکین نکرده باشد می تواند از این حق استفاده کند و مسقط نفقه نیز نیست. هدایا قابل استرداد است. مهریه نیز در صورت طلاق تنها نصف آن به او تعلق می گیرد.

عرض میشود اگرهمسرت منکوحه ی غیرمدخوله است (نزدیکی نکرده اید),ایشان از حق حبس تا اتمام همه ی مهرالمسنی که برذمه شما دین است میتواند ازشما تمکین ننماید وشما نمیتوانید درخواست تمکین بدهید اما اگرخانمت درخواست طلاق بدهد و شماهم مرتب نفقه ی وی را بدهید چون ندادن نفقه این حق رابه زن میدهید که براساس اطلاق ماده۱۱۲۹ قانون مدنی به دادگاه مراجعه ودر صورت عدم امکان اجرا شوهر را ملزم به طلاق بنمایدوندادن نفقه موجب طلاق خواهد شد.در فرض سوال شما اگر شما نفقه ی زنت را مترتب طبق نظر کارشناس تودیع کرده‌اید زن با لخاظ ماده ۱۱۳۳قانون مدنی نمیتواند از شما طلاق بگیرد فقط درصورت عسروحرج حقی پیدا میکند اما در مورد اختلاف اخیر به صرف اینکه ازشوهرم خوشم نماید دادگاه زن را طلاق نداده ومسلمادرخواست طلاقش رد خواهد شد

با سلام
طبق رویه دادگاه ها اصولا تقاضای طلاق زنی را که از حق حبس استفاده می‌کند پذیرفته نمی‌شود.

سلام و درود
مشکل مهریه های نجومی است، حق حبس هم مستند به همین امر است، ولکن برای طلاق از ناحیه زن یکی از شروط ضمن اعقد باید تخلف گردد و یا عسر و حرج برای زن ایجاد گردد. اثبات عسر و حرج هم به سختی امکانپذیر است.

با سلام ایشان به صرف تنفر نمی توانند طلاق خود را از دادگاه بگیرند و طلاق با مرد است و به این آسانی برای زن قابل حصول نیست