با رسید میتوانم پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۳۳ #22559994

سلام و خسته نباشید
پارسال از فروشگاه لوازم خانگی یخچال و لباسشویی خریداری کردم و بنا به آشنایی که با فروشنده داشتم به پیشنهاد خودش لوازم را در انبار فروشگاه به امانت گذاشتم. تصمیم گرفتم اجناس را از انبار بردارم که متوجه شدم جنسی که من خریداری کردم با جنسی که در حال حاضر در انبار به اسم من قرار دادن متفاوت هستش. در واقع جنس جایگزین ارزان تر بود.
من فاکتور خرید ندارم و فقط رسید مبلغی که پول به حساب واریز کردم موجود است. به اصناف مراجعه کردم اما نظر آنها این بود که نتیجه ای حاصل نمیشود. آیا با تنظیم شکایت میتوان کاری از پیش برد؟
ممنون از توجه شما

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلیل و مدرک دیگری مانند شهود داشته باشد بله میتوانید با عنوان الزام به تحویل مبیع طرح دعوی نمایید .

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.

اگر شهودی در زمان انجام کار باشد میتوانید یک استشهادیه تهیه کنید و به کمک آن و رسید واریز یک دادخواست بدهید انشاالله به نتیجه میرسید