شورا گفت که اگر تخلیه نکنه فورا حکم تخلیه صادر میشه آیا درسته؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۸ #22523815

با سلام ، مستاجر بنده در تاریخ ۲۶ تیر قراردادش تموم شده که ملک را تخلیه نکرد و بنده شکایت کردم و در جلسه اول شورا گفت تخلیه نمیکنم و بفرستین دادگاه اما فردای اون روز تماس گرفت که منصرف شده و تخلیه می‌کنه و رفتیم شورا بعد کلی کلنجار رفتن بالاخره برگه شورا را امضا کرد که تا ۳۰ مهر تخلیه کنه و بعدش هم رفتیم املاک و نصف پول را گرفته و قرارداد فسخ شد و امضا و اثر انگشت زد. حالا بازهم می‌تونه بازی دربیاره و باز هم تخلیه نکنه؟؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به موجب دستور شورا تخلیه نمایند.

باسلام
احتمال دارد که بخواهد نسبت به تخلیه اقدامی نکند و شما را اذیت کند، اما در این صورت از طریق اجرای احکام نسبت به تخلیه اقدام خواهد شد

با سلام در صورت عدم ایفای تعهد امکان تخلیه وجود دارد

با سلام خیر باید به موجب دستور شورا تخلیه کند.

با سلام
با توجه به تعهدی ک دارد اگر انجام ندهد حکم تخلیه صادر میگردد

مطابق گزارش اصلاحی باید عمل شود

در صورت عدم ایفای تعهد امکان تخلیه وجود دارد