آیا با قولنامه میتوانم ادعای مالکیتم را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۱ #22487316

باسلام.
۱۵سال پیش مغازه ای را بصورت قولنامه ای خریداری کردم، نفر قبلی هم از صاحب اصلی مغازه بصورت قولنامه ای خریده بود، با توجه به اینکه مغازه اوقافی بوده و نمیدانم چرا برای سند اقدام نکرده بود،من هم بنا به اعتماد جویای سند نشدم، الان صاحب سند و اصلی مغازه اومده و میگه مغازه برای منه تخلیه کنید..
۱.با قولنامه عادی که دارم و ۱۵ سال فعالیت و پرداخت قبوض و مالیات چطور میتونم ادعای مالکیت کنم؟
۲.اگر کار به شکایت بکشه چطور میشه؟
۳.چطور از حقم دفاع کنم؟
۴.روال همچین مواردی که پیش میاد به چه صورت هست؟
با تشکر از اساتید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
با توجه به اوقافی بودن ملک، دادخواست الزام به انعقاد قرارداد اجازه به طرفیت اداره اوقاف تقدیم کنید.

دادخواست الزام به تنطیم انعقاد قرارداد اجاره علیه اداره اوقاف مطرح نمایید

سلام ، با توضیحات شما ، حقوق مالکانه بر منافع ملک برایتان محفوظ خواهد بود ، ضرورت داره با هماهنگی اوقاف نسبت به طرح دعوی در محاکم و انعقاد قرارداد با اوقاف اقدام کنید

یکی از ادله اثبات قاعده ید است که شما ۱۵سال دارید ۲همان قولنامه اگر مغتبر باشد وشاهدی داشته باشید کافی است
شما با اوقاف قرارداد اجاره تنظیم کنید

سلام
می توانید دادخواست الزام اداره اوقاف به انعقاد قرارداد اجاره با داشتن مبایعه نامه های خود و ایادی قبلی تنظیم کنید

سلام درصورتیکه مغازه شما اوقافی هست با مراجعه به اوقاف و اخذ مدارک اثبات مالکیت دهید

با توجه به اوقافی بودن ملک، اگر عرصه و اعیان ملک مزبور اوقافی بود شما میتوانید با در دست داشتن مبایعه نامه های خودتون و ایادی قبلی نسبت به تنظیم دادخواست الزام اداره اوقاف به انعقاد قرارداد اجاره با شما اقدام کنید