همسرم باید هزینه دادرسی را بپردازد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۱ #22487073

سلام. زوجه هستم همسرم دادخواست استرداد طلا و اعسار از هزینه دارسی کرده است. جلسه اول که جلسه رسیدگی به اعسار بود برگزار شد که همسرم یعنی خواهان در جلسه حضور نیافت و قاضی چند سوال از من پرسید حال رای آمده که نسبت به اعسار از پرداخت هزینه دادرسی قرار عدم استماع دعوی صادر شد.یعنی چه؟ به خود پرونده استرداد طلا رسیدگی میشود؟؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، در صورت قطعی شدن قرار رد اعسار و عدم پرداخت هزینه دادرسی توسط ایشان در مهلت مشخص، قرار رد دعوی صادر خواهد شد و به خواسته استرداد طلا رسیدگی نمی شود.

با درود موضوع ارتباطی به شما ندارد اعسار ایشان رد شده است شما هزینه ای نخواهید پرداخت.

سلام. یعنی دادخواست اعسار ایشان پذیرفته نشده و باید هزینه دادرسی را برای رسیدگی به اصل دادخواست یعنی مطالبه طلاها پرداخت نمایند و در صورت عدم پرداخت رسیدگی نمی شود و قرار رد دعوا صادر می گردد. موفق باشید.

دادخواست اعسار همسر شما رد شده است اگر هزینه دادرسی پرداخت نگردد دادخواست استرداد طلا رد می شود

درود
اعسار رد شده است چون خواهان حضور نداشته احتمالا شهود وی نیز حضور نداشته اند.

سلام
اعسار مبنی بر هزینه دادرسی رد شده و باید برای ادامه بررسی به دعوا هزینه را پرداخت نماید و در صورت پرداخت هزینه دادرسی دعوای استرداد بررسی و در غیر این صورت رد خواهد شد .

همسر شما باید دادخواست جدا دهد و هزینه دادرسی را هم پرداخت نماید.