آیا فرار از دین محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۰۴ #22477519

باسلام،اینجانب بخاطر اعتیاد همسرم مطالبه مهریه کردم،قبل از مطالبه مهریه همسرم یک دستگاه ماشین پژو ۲۰۷ بصورت وکالت فروش اموال منقول در دفترخانه رسمی از فروشنده برای نقل و انتقال و تعویض پلاک بنام خودش گرفت و مبلغ کل ماشین را برای فروشنده واریز کرد ولی بعدازینکه متوجه مطالبه مهریه از طرف من شد اقدامی روی انتقال سندو تعویض پلاک نکرد.مهلت ۶ماهه تعویض پلاک تمام شد که حدس میزنم قبل از اتمام به خواهر خود وکالت یکساله داد،واز طرفی ماشین را پنهان کرد و الان هم میگوید بابت بدهی به پدرم دادم.کپی مدارک نزد بنده میباشد به اضافه بیمه نامه و کارت سوخت و کارت گارانتی ماشین.آیا اگر ماشین را بنام شخصی دیگر انتقال داده یا وکالت به شخص دیگری داده میتوانم بابت فرار از دین شکایت کنم؟و ایا با این مدارک میتوانم ثابت کنم همسرم ماشین را برای خودش خریده و آن را بابت مهریه بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باتوجه ب مندرجات سرکارعالی در متن سوال موضوع مشمول فرار ازدین کیفری نیست
موفق باشید

سلام
معامله قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین نیست .

خیر ولیکن می توانید مستند به مدارک تقاضای توقیف کنید.

سلام تا قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمیشود

درود معامله قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین نمی باشد

بادرودوسلام چنانچه بعدازاصداررای قطعی می باشدمعامله به قصدفرارازدین کیفری تلقی می شود.

باسلام
چون قبل از حکم قطعی مهریه انتقال داده عملش مشمول این جرم نیست