آیا میتوانم قبل از اینکه ۱۶ ماه تموم بشه و به موعد تحویل سکه اول برسه تقاضای اعسار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۶ #22471670

با سلام
بنده یکبار اعسار زدم و محکوم به ۱۰ سکه پیش و ۴ ماه یک سکه شدم موقعی که سکه یک میلیون تومان بود بعد دادگاه تجدید نظر به ۵ سکه پیش و ۴ ماه یک سکه محکومم کرد اما بعد ۴ ماه بنده زوجه بنده رو جلب کرد چون سکه به ۵ میلیون قیمتش افزایش یافت و دوباره اعسار زدم و پیش رو دادگاه بخشید و ۱۶ ماه یک سکه محکوم شدم بنده یک پسر ۷ ساله دارم که مدرسه میره و کارگر شرکت هستم و حقوقم دو میلیون هستش و توان ۱۶ ماه یک سکه را ندارم چون قسط مسکن مهر را دارم پرداخت میکنم به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان.
آیا میتوانم قبل از اینکه ۱۶ ماه تموم بشه و به موعد تحویل سکه اول برسه تقاضای اعسار کنم و پذیرفته میشه؟
و برای پذیرفته شدن اعسارم چکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
ضمنا توجه داشته باشید فیش حقوق بنده را قاضی دید و اقساط را خبر داشت اما بازم من اعلام کردم توام این اقساط را ندارم چون تورم سکه بالا رفته و خانم بنده ام حضور نمیابد و به بنده خیانت کرده بود

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه توان پرداخت اقساط تعیین شده را ندارید باید دادخواست تعدیل در اقساط مهریه تقدیم دادگاه نموده و با استناد به شهادت شهود و ارائه فیش حقوقی و مدارکی که نشان دهنده پرداخت اقساط وام می باشد برای کاهش اقساط اقدام نمایید نهایتا تصمیم گیری در این خصوص با قاضی پرونده است.