ضمانت اجرایی نپرداختن نفقه توسط مرد چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۹ #22469870

با سلام و خسته نباشید.....
اگر مرد به همسرش نفقه نپردازه آیا در قانون مجازات و یا راه بازدارنده ای برای مرد در نظر گرفته شده؟
یا فقط حق طلاق به زن داده میشه؟ مرد هم وضع مالی و حقوق ماهیانه خوبی داره...

ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه می تواند شکایت کیفری و حقوقی به طرفیت ایشان مطرح کند
ترک انفاق جرم انگاری شده است.

سلام . در صورت طرح دعوای کیفری مجازات حبس در پی خواهد داشت ب لحاظ حقوقی نیز حق طلاق ایجاد میگردد

باسلام
عدم پرداخت نفقه را میتوان از طریق حقوقی و‌کیفری پیگیری نمود. در صورت اثبات عدم پرداخت نفقه ظرف مدت ۶ ماه علاوه بر ایجاد حق طلاق برای زوجه مجازات حبس برای زوج در نظر گرفته میشود

باسلام درصورت شکایت کیفری مبنی بر ترک انفاق امکان حبس زوج وجود دارد.

با سلام بلی مجازاتش حبس خواهد بود

باسلام درصورت اثبات این امر قابل طرح دعوای کیفری و حبس ایشان هست و حق طلاق درصورت ترک انفاق ۶ماه بالاتر و بصورت مستمر محقق خواهد شد

درود بر شما ،ترک انفاق کیفری مستوجب حبس است، نفقه معوقه نیز چنانچه ۶ ماه پرداخت نشده باشد، برای زوجه حق طلاق ایجاد خواهد کرد.