آیا یکی از وراث می تواند اموال متوفی را توقیف نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۹۹۵ #22461266

با سلام پدر بنده یک هفته هست که فوت کرده و حالا خواهر بنده می گوید پدر در در زمان حیات گفتنه که ارث به تو کامل باید برسه! میخواد که ارث به او به صورت کامل عین برادرها به او تعلق گیرد و ما هم با خواست او مخالفت کردیم و او لج کرده و میگوید اموال را توقیف میکند آیا توقیف اموال امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط امکان مهر و موم وجود دارد و تا تقسیم ترکه کسی حق استفاده از ماترک را ندارد. سهم الارث هم به اراده مورث قابل تغییر نیست اما میتواند نسبت به یک سوم اموالش وصیت تملیکی نماید .

با سلام و احترام
امکان توقیف اموال وجود ندارد اما با توجه به درخواست ورثه جهت تقسیم اموال ترکه قابل مهر وموم می باشد

با سلام ووقت بخیر
هیچ از افراد نمیتوانند وراث خودرا از ارث محروم کنند. و هریک ازافراد هم میتوانند درزمان فوت متوفی سهم الارث خودرا دریافت کند و درصورت عدم تمایل وراث ازطریق مراجع قضایی برای مهرو موم ترکه و تقسیم اموال اقدام کند.

با سلام و تسلیت ایشان به عنوان یکی از ورثه فقط سهم دختری را به عنوان ارث خواهد برد اگر وصیتی برخلاف آن مبنی بر احتساب سهم پسری باشد باید ایشان ارائه نماید تا مطابق آن (در محدوده ثلث اموال) عمل شود. در هر صورت ایشان به عنوان یکی از ورثه میتواند تقاضای تحریر ترکه و پلمپ آنها را بنمایند. ولی موجبی برای توقیف اموال وجود ندارد.