آیا دادگاه دادخواست را رد میکند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۸۷ #22458819

سلام با عرض خسته نباشید
در دادخواست خلع ید مشاعی و به همراه حکم دادن دادگاه به مالکیت اینجانب مبایعه نامه ای رو به دادگاه دادم که خریداران ملک از پدرم من ویکی از برادرانم هستیم موقع نوشتن مبایعه نامه من حضور نداشتم و نتونستم مبایعه نامه رو امضا کنم ولی پدرم در مبایعه نامه قید کرده که فلان قدر زمین از من باشه به همراه ذکر نام و فامیل و شماره شناسنامه حالا ممکنه دادگاه به خاطر عدم امضای من دادخواست و رد کنه مبایعه نامه دونسخه هست ومن با برادرم به مشکل خوردیم میترسم مبایعه نامه خودم رو امضا کنم و برادرم به قاضی لو بده ولی همون مبایعه نامه رو برادرم امضا کرده چون پدرم نصف دیگه زمین رو بهش داده و الان پدرم درقید حیات نیستند.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نتیجه غیرقابل پیش بینی میباشد .

سلام و درود نتیجه قابل پیش بینی نیست.

اصولا با عدم وجود امضا شما ذیل مبایعه شما خریدار محسوب نمی شوید.

باسلام
متاسفانه نسبت به شما نافذ نیست

باسلام و احترام
نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.

نتیجه رسیدگی را نمیتوان به این شکل پیش بینی کرد.

سلام نتیجه قابل پیس بینی نیست دعوای خلع ید تخصصی و احتیاج به بررسی بیشتر مدارک دارد